KIVO osallistuu biokaasun ja ravinnekierron pyöreän pöydän keskusteluun 17.3.

Suomen Biokierto ja biokaasu ry, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry, Elintarviketeollisuus ry, Bioenergia ry, Suomen Lähienergialiitto ry, Energiateollisuus ry, Vesilaitosyhdistys ry, Gasgrid Finland Oy, Suomen Kiertovoima ry KIVO, Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP ry sekä Suomen Kaasuyhdistys ry järjestävät biokaasun ja ravinnekierron pyöreän pöydän keskustelutilaisuuden, jossa kartoitetaan kansallisia toimenpiteitä ja arvioidaan tarvetta uusille.

Tehokas näkemysten ja tiedon vaihto on tarpeen, sillä kevään ja syksyn aikana tehdään useita tärkeitä päätöksiä aiheeseen liittyen. Tilaisuus on jatkumoa elokuiselle julkilausumalle, jolla peräänkuulutettiin päättäjiltä ja virkamiehiltä toimenpiteitä, jotta biokaasun liiketoimintaympäristöön saadaan pitkän tähtäimen näkymä ja parempaa ennakoitavuutta.

Tilaisuus järjestetään 17.3. klo 9.00–12.00 ja sitä voivat seurata Teamsin kautta kaikki ilmoittautuneet. Mukaan keskusteluun on kutsuttu lukuisia tutkimuslaitoksia, ministeriöitä, yhdistyksiä sekä poliittisia puolueita. Suomen Kiertovoima ry KIVO on mukana yhtenä yhteistyötahoista. Valmistelemme yhteistyössä myös julkilausumaa biokaasun verokohtelun kehittämiseksi.

Lisätietoja, tilaisuuden alustava ohjelma ja ilmoittautuminen: https://biokierto.fi/tapahtuma/biokaasun-pyorean-poydan-keskustelu/

 

KIVO on myös kumppanijärjestäjänä lokakuussa Ruotsissa pidettävässä pohjoismaisessa biokaasutapahtumassa, jonka ilmoittautuminen on käynnissä. Lue lisää!

Anu Patrikainen

anu.heikkila@kivo.fi