Etsimme LAKIMIESTÄ jätehuollon ja kiertotalouden näköalapaikalle

Lakimiestä odottaa vakituinen työsuhde kuuden hengen asiantuntijatiimissämme. Toimenkuvaasi kuuluu vaikuttaminen jätealan säädös- ja toimintaympäristöön yhdessä KIVOn ja sen jäsenten kanssa. Yhteistyö KIVOn muiden asiantuntijoiden, jäsenten ja eri sidosryhmien kanssa on keskeinen osa toimenkuvaasi.

Etsimällämme henkilöllä on hyvät vuorovaikutus-, verkostoitumis- ja yhteistyötaidot. Toimit, kommunikoit ja verkostoidut luontevasti eri alojen ammattilaisten kanssa. Olet itseesi luottava, oma-aloitteinen ja työtäsi aktiivisesti kehittävä ja sinulla on kyky itsenäiseen työskentelyyn tiimityöskentelyn ohella. Sinulla on hyvät kirjoitustaidot ja osaat hahmottaa ja kiteyttää asioita. Sinulla on tarvittaessa rohkeutta ottaa kantaa ja vaikuttaa asioihin toimintaympäristön kehittämiseksi

Perehtymistä tehtävään edesauttaa kiinnostus ja innostuneisuus jätehuoltoon liittyviin asioihin, vaikka sinulla ei olisikaan varsinaista kokemusta jätealasta, kunnallishallinnosta tai yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta.  Sinun ei siis tarvitse olla valmis jätealan juridinen asiantuntija, sillä olemme valmiit perehdyttämään sinut tähän mielenkiintoiseen alaan. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii muutaman vuoden työkokemusta lakimiehen tehtävistä.

Erinomainen suomen kielen ja sujuva englannin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tehtäviisi kuuluvat kuntavastuullisen jätehuollon edunvalvonta sekä kansallisiin ja EU-tason lainsäädäntöhankkeisiin osallistuminen ja niihin vaikuttaminen. Valmistelet lausuntoja ja kannanottoja sekä osallistut erilaisiin neuvotteluihin ja valmisteluryhmiin, joilla kehitetään jätehuoltoa osana kiertotaloutta. Tulet toimimaan osana asiantuntevaa KIVO-tiimiä toimien sille myös lakiasioiden neuvonantajana. Pääset myös mukaan KIVOn jäsenilleen järjestämiin sisäisiin koulutustapahtumiin niin osallistujana kuin kouluttajana.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja laaja-alaisen lakimiehen työn yhteiskunnallisesti merkittävien asioiden parissa sekä mahdollisuuden kehittyä jätehuoltoalan lainsäädännön huippuosaajaksi. Työpaikkasi sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Taka-Töölössä.  Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Riku Eksymä 24.5.2021 klo 16.30–17.30 tai 28.5.2021 klo 15.00–16.00 välisenä aikana (puh: 040-838 6643).

Hakemukset CV:n, palkkatoivomuksen ja lyhyen esittelyvideon kera pyydämme toimittamaan sähköisesti: https://www.recright.com/careers/fi/suomen-kiertovoima-ry-kivo/lakimies-609bc5d15d129947730a476f

Hakuaika tehtävään päättyy 2.6.2021.