Viestintä- ja asiakaskokemuspäivät

Suomen Kiertovoima ry järjestää jätelaitosten asiakaspalvelun, viestinnän ja neuvonnan asiantuntijoille Viestintä- ja asiakaskokemuspäivät. Aiemmin Neuvonta- ja viestintäpäivien nimellä tunnetut päivät on siirretty marraskuulta elokuulle. Viestintä- ja asiakaskokemuspäivät järjestetään nyt 28. – 29.8.2024 Helsingin ytimessä Kulttuurikasarmilla.

Päivien aikana sukellamme mm. tekoälyn maailmaan. Tekoälyä tarkastellaan käytännönläheisesti viestinnän ja asiakaspalvelun näkökulmasta. Aihetta taustoittaa tietokirjailija ja viestintävalmentaja Lilly Korpiola. Hän mm. valaisee tekoälyn roolia sekä antaa käytännön esimerkkejä tekoälyn hyödyntämisestä.

Päivillä saat myös valmennusta äänenkäyttöön sekä ilmaisuun. Opit hyödyntämään äänesi voimavarjoja ja monipuolistat ilmaisuasi. Viestijöille päivät tarjoavat myös vuosi- ja vastuullisuusraportointiin uusia, luovia ideoita.

Tämä on tilaisuus, joka yhdistää ajankohtaiset teemat rennon ilmapiirin asiantuntevien puhujien kanssa. Olisi mahtavaa nähdä juuri sinut paikalla!

Tapahtuman ohjelma on viimeistelyä vaille valmis. Se julkaistaan kuitenkin ennen juhannusta. Ilmoittautuminen on avoinna 14.8. saakka, mutta osanotto kannattaa varmistaa jo ennen kesälomia.

Varmista paikkasi ja tee myös hotellivaraus, sillä hotellikiintiössä paikkoja rajoitetusti (varausohjeet saat vahvistusviestissä).


Kuva: Lilly Korpiola

Viestintä- ja asiakaskokemuspäivät

28.08.2024 - 29.08.2024

Kulttuurikasarmi, Helsinki

Lisätiedot ja ohjelma